Bugün Nvidia’nın CES açılış konuşmasını nasıl izleyebilirsiniz?

Bugün Nvidia’nın CES açılış konuşmasını nasıl izleyebilirsiniz?



Bugün Nvidia'nın CES açılış konuşmasını nasıl izleyebilirsiniz?

Nvidia, bugün ilerleyen saatlerde CES’te en son piksel itme ürünlerini sergileyecek. Ve canlı yayınlanan her şeyi yukarıdan izleyebilirsiniz veya eski YouTube’da (yeni sekmede açılır) 08:00 PST’de başlıyor.

Yani, 09:00 MST, 10:00 CST ve 11:00 EST. Oh, ve İngiltere’den izlemek isteyenler için 16:00. resmi çarpma Nvidia tarafından yayınlandı (yeni sekmede açılır) çünkü açılış konuşması, “hızlandırılmış bilgi işlem ve yapay zekanın mümkün kıldığı en son yeniliklerden” bahsederken herhangi bir ayrıntıya girmiyor.


Kaynak : https://www.pcgamer.com/how-to-watch-nvidias-ces-keynote-today

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SMM Panel PDF Kitap indir