Fortnite bu hafta sonu bir milyon dolar kazanman için sana 3 saat veriyor

Fortnite bu hafta sonu bir milyon dolar kazanman için sana 3 saat veriyor



Fortnite bu hafta sonu bir milyon dolar kazanman için sana 3 saat veriyor

İnsanlara para fırlatma türünde YouTube’un önde gelen mucidi MrBeast, Fortnite ile iş birliği yapıyor. MrBeast’in Aşırı Hayatta Kalma Mücadelesi (yeni sekmede açılır), bu Cumartesi gerçekleşecek, Fortnite oyuncularına 1 milyon dolarlık bir ödül için rekabet etmeleri için kısa bir pencere verecek. Yine de birinci olamazsanız endişelenmeyin, yine de özel bir oyun içi şemsiye kazanma şansınız var. Bu neredeyse iyi.

Yarışma 17 Aralık 12:00 ET’de (9:00 PT / 17:00 GMT), hayali bir adla MrBeast’s Extreme Survival Challenge adasında (Fortnite Competitive satırından erişilebilir) başlayacak ve üç saat sürecek. Oyuncular, bu süre içinde meydan okumayı istedikleri kadar deneyebilir ve puanlarını oluşturmak için “tehlikelerden kaçınmak, madeni para toplamak ve aşırı zorluklardan sağ çıkmak” zorunda kalacaklar.


Kaynak : https://www.pcgamer.com/fortnite-is-giving-you-3-hours-to-win-a-million-dollars-this-weekend

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SMM Panel PDF Kitap indir