Future Games Show nasıl izlenir

Future Games Show nasıl izlenir


bu Gelecek Oyunlar Gösterisi PC ve konsolda 40’tan fazla oyunu baş döndürücü bir hızla sergileyecek olan, oyunla ilgili her şeyin büyük bir kutlaması olan bu yaz geri dönüyor. Gösteri 11 Haziran Cumartesi günü saat 12:00 PDT’de (3:00 pm EDT, 20:00 BST) başlayacak şekilde yayınlanacak. Seğirme, Facebook, Youtube, heyecan ve oyunlarRadar.

Future Games Show, PC Gamer kardeş sitesi GamesRadar+ ve yayıncımız Future’dan geliyor. 24 Mart Perşembe günü saat 15:00 PDT / 18:00 EDT / 22:00 GMT tarihinde yayınlanacaktır. Seğirme, Youtube, heyecan, Facebook, oyunlarRadar ve Bilibili.

Geleceğin Oyunları Gösterisi Nasıl İzlenir?

Gösteri yaklaşık 75 dakika sürecek ve tanıdık bir çift tarafından ev sahipliği yapacak: aktörler Denise Gough (The Witcher 3: Wild Hunt’ta Yennefer) ve Doug Cockle (Geralt). PC ve konsollarda çıkacak en iyi oyunları vurgulayan dünya prömiyerleri, geliştirici röportajları, fragmanlar ve yeni duyuruların bir karışımını tanıtacaklar. GamesRadar+ ekibine bizim için Cockle’ı küvete sokup sokamayacaklarını sordum ama boş boş baktım.

Doug Cockle ve Denise Gough, Future Games Show 2022'nin ev sahibi olarak.

(İmaj kredisi: Gelecek)




Kaynak : https://www.pcgamer.com/how-to-watch-the-future-games-show-2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SMM Panel