Halo Infinite Season 2 başlangıç ​​zamanı, battle pass ve daha fazlası

Halo Infinite Season 2 başlangıç ​​zamanı, battle pass ve daha fazlası


Uzun bir bekleyişin ardından Halo Infinite’in ikinci sezonu Lone Wolves önümüzdeki hafta başlamak üzere. Yeni haritalar, modlar, ganimet, daha fazla zorluk ve tabii ki, görünüşte asla sona ermeyen yepyeni bir savaş geçişi görmeyi bekleyebilirsiniz. Sezon 1 Birkaç sınırlı süreli modu ve önümüzdeki sezonda görebileceğimiz yeni sistemleri denedik, o yüzden şu ana kadar Sezon 2 hakkında bildiğimiz her şeye bir göz atalım.

Başlangıç ​​saati

Halo Infinite 2. Sezon: Lone Wolves başlangıç ​​zamanı

2. Sezon için kapalı kalma süresi şu saatte başlar: 10:00 PT/ 13:00 ET/ 18:00 BST üzerinde 3 Mayıs ve bu süre zarfında Halo Infinite’in çok oyunculu moduna erişemeyeceksiniz. 2. Sezon: Lone Wolves yaklaşık olarak şu tarihte başlayacak, ancak daha fazla bilgi için Halo Support Twitter hesabını kontrol ettiğinizden emin olun:

  • sabah 11
  • öğleden sonra 2
  • 19:00 BST
  • 20.00 CEST

Oyununuz güncellendiğinde, Sezon 2: Lone Wolves’a giriş yapabileceksiniz.

(Resim kredisi: Microsoft)

savaş kartı

Halo Infinite 2. Sezon: Savaş bileti


Kaynak : https://www.pcgamer.com/halo-infinite-season-2-battle-pass-maps-modes

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.