İşte bölgenizde The Witcher 3 yeni nesil güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı

İşte bölgenizde The Witcher 3 yeni nesil güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı


Witcher 3’ün yeni nesil güncelleme sürümü çok yakında, yedi yıllık eski RPG’yi uzun zamandır beklenen grafikler ve performansa dayalı bir revizyonla yeniden işliyor. tarafından yargılamak yama notları (yeni sekmede açılır), güncellemenin kendisi oldukça ağır ve hatta oyunda kullanım için bazı popüler topluluk tabanlı modlar ekliyor. Görsel iyileştirmeler, çapraz ilerleme özelliği, yaşam kalitesi değişiklikleri ve görev düzeltmelerinin yanı sıra oldukça kapsamlı görünüyor.

Yeni bir oyun planlıyorsanız ancak en iyi Witcher teçhizatının nerede olduğunu unuttuysanız, bunlar kedi zırhı (yeni sekmede açılır) ve Ursine zırhı (yeni sekmede açılır) kılavuzlar onları izlemenize yardımcı olabilir. Bu rehber Witcher 3 romanları (yeni sekmede açılır) bu önemli diyalog seçeneklerini unuttuysanız da kullanışlı olabilir. Aksi takdirde, yolunuza devam edebilmeniz için The Witcher 3 yeni nesil güncelleme yayınlanma süreleri burada.

The Witcher 3 yeni nesil güncelleme yayınlanma süreleri

(İmaj kredisi: CDProjekt)

The Witcher’ın yeni nesil güncellemesi yayınlandı 13 Aralık ABD’de ve 14 Aralık saat dilimi farklılıkları nedeniyle diğer birçok yer için. Bölgenizde oynamayı bekleyebilirsiniz:

  • ABD Batı Kıyısı: 16:00 PT (13 Aralık)
  • ABD Doğu Kıyısı: 19:00 ET (13 Aralık)
  • İngiltere: 12:00 GMT (14 Aralık)
  • Avrupa: 01:00 CET (14 Aralık)
  • Japonya: 09:00 JST (14 Aralık)
  • Avustralya: 11:00 AEDT (14 Aralık)
  • Yeni Zelanda: 13:00 NZDT (14 Aralık)


Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-witcher-3-next-gen-update-release-times

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SMM Panel PDF Kitap indir