Lost Ark’ta Witcher Mokoko görünümleri nasıl elde edilir

Lost Ark’ta Witcher Mokoko görünümleri nasıl elde edilir


bu Kayıp Ark Witcher Mokoko Görünümleri MMO’nun popüler fantazi serisiyle mevcut geçiş etkinliğinin sadece küçük bir parçasıdır. Sizi canavar öldürme havasına sokmak için Witcher iksirleri, müzik kutusu şarkıları, bir kart seti, bir başlık, yeni görevler ve birçok başka tematik çöp var.

Mağazada satın alabileceğiniz karakter ve silah skinleri bulunurken, Mokoko Witcher skinine ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz. Ücretsiz diyorum, ancak bazı Twitch akışlarını izlemenizi veya en azından bazı oyunları oynarken bir sekmede açık bir akışa sahip olmanızı gerektirecek. İşte Lost Ark Witcher Mokoko görünümlerini ve Witcher Mokoko sandığındaki diğer şeyleri nasıl alacağınız.

Witcher Mokoko Chest Twitch Drop nasıl elde edilir

(İmaj kredisi: Smilegate)

Mokoko Witcher Sandığını almak için izlemeniz gerekecek dört saatlik Lost Ark Twitch Canlı Yayınlar arasında 18 Ocak ve 5 Şubat 23:59pm PST’de (6 Şubat 02:59 EST, 07:59 GMT) sona eriyor. ile işaretlenmiş herhangi bir Lost Ark Twitch yayınını izleyebilirsiniz. Droplar Etkin etiket. Gerekli süre hedefine ulaştığınızda, talep etmek için sohbet kutusunun üst kısmındaki açıklama metnini arayın. Ödülü oyun içinde gerçekten açmak için tamamlamanız gereken birkaç adım daha var:

  • şuraya git: Lost Ark Twitch Ganimetleri (yeni sekmede açılır) sayfa
  • Aşağı kaydırın ve Twitch Hesabınızda oturum açın
  • Steam Hesabınızda oturum açın
  • Web sayfasında listelenen tüm aktif Lost Ark Twitch Ganimetlerini talep edin
  • Witcher Mokoko Sandığınızı almak için oyuna giriş yapın


Kaynak : https://www.pcgamer.com/lost-ark-witcher-mokoko-skins

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SMM Panel PDF Kitap indir