Özel bir Heroes 3 Şirketi için hemen şimdi bize katılın

Özel bir Heroes 3 Şirketi için hemen şimdi bize katılın


Relic, bugün açıklayacağı büyük bir duyuru yapıyor ve teaser akışını izliyorsanız (yeni sekmede açılır) Muhtemelen bunun Company of Heroes 3 ile ilgili olacağını tahmin etmişsinizdir.

18:00 BST/10:00 PDT/1pm EDT’de, 2. Dünya Savaşı RTS’ye özel bir göz atacağız, bazı büyük duyuruları paylaşacağız, yeni oynanışı tanıtacağız ve Relic’te geliştiricilerle sohbet edeceğiz.

fraser kahverengi

Fraser, Birleşik Krallık’taki çevrimiçi editördür ve The Internet ile şahsen tanışmıştır. On yılı aşkın tecrübesiyle, birkaç kez blokta bulundu, serbest yazar, haber editörü ve üretken eleştirmen olarak hizmet verdi. Strateji oyunları, küçük RTS’lerden yayılan siyasi simlere kadar 30 yıllık bir saplantı olmuştur ve Total War veya Crusader Kings hakkında övünme şansını asla geri çevirmez. Ayrıca en son MMO’da mağaza açmasıyla da tanınıyor ve sonsuz derin, sistemik bir RPG ile rahatlamayı seviyor. Bu günlerde, düzenleme yapmadığı zamanlarda, genellikle 1000 kelimeden uzun yazılar yazarken veya köpeğinden bahsederken bulunabilir.


Kaynak : https://www.pcgamer.com/join-us-for-an-exclusive-company-of-heroes-3-reveal-today

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SMM Panel PDF Kitap indir